Dorëlëshuari

Publikuar më 29/07/2014

– Baba, pashë në ëndërr sikur ti më dhe dhjetë dollarë – thotë i biri, të jatit shumë koprac.
– Shko harxhoi pa merak, – ia ktheu i jati.

Të ngjashme

Ska komente

Komento