Donacioni

Publikuar më 26/05/2011

Një burrë po voziste me makinë nëpër autostradë kur papritmas krijohet tollovi. Pas një pritjeje të gjatë më në fund i afrohet një burrë:
Mirëdita!
Mirëdita. Çfarë po ndodhë këtu? – pyet burri.
Po një i çmendur ka kidnapuar presidentin dhe i kërkon 10 milionë euro për ta liruar ose ka kërcënuar se do ta lyej me benzinë dhe do t’ia vë flakën. Dhe ja unë kam filluar të mbledhë donacione nëpër makina.
Dhe sa jep populli mesatarisht?
Po mesatarisht ata japin nga 4.5 litra benzinë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento