Doktori matrapaz dhe pacienti i zgjuar

Publikuar më 27/09/2014

Doktor, vdiqa nga barku – i thotë – të lutem më bëj derman”. Pasi e viziton, doktori i jep një ilaç dhe i thotë:
– Shko në shtëpi, pi këtë dhe do të qetësohesh.
– Ok faleminderit! Sa detyrohem për këtë vizita, e pyet pacienti.
– 50 mijë lekë!, i drejtohet ai.
– Sa!? Po tallesh doktor?, i thotë pacienti.
– Jo, kaq bën vërtet, sepse unë kam investuar kushedi sa vjet për të ndjekur studimet dhe të gjithë specializimet e duhura që të bëhesha e të mësoja si të shëroja ty.
Po pse, unë ta kam fajin që paske qenë kaq injorant, i kthehet pacienti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento