Do vdesi gjë?

Publikuar më 15/11/2016

– Doktor, si është gjëndja e vjehrrës sime, do vdesi gjë?
– Jo!
– Po tani?
– Jo!
– Po tani?
– Jo!
– Po tani?
– Jooo, or zotëri dhe mjaft më ofruat lekë pa fund, – nuk e vras jo ….

Të ngjashme

Ska komente

Komento