Djali i zgjuar, vajza naive dhe puthja…

Publikuar më 03/10/2013

– Më lejo të të puth një herë, te jap edhe 50 euro
Dhe vajza e mençur i thotë:
– Në rregull. Mi jep njëherë paratë, pastaj më puth
Djali me 2 euro në xhep, i thotë:
– Nuk kam para, po të premtoj se do te jap telefonin
Vajza pranon dhe pas puthjes i kërkon te mbaje premtimin, telefonin
Djali i thotë:
– O, do ta jap. Shkruaj 068…

Të ngjashme

Ska komente

Komento