Djali i policit

Publikuar më 20/05/2016

Djali i nje polici kishte blere 2 buke dhe shkon ne komisariatin e policise te takoje babain e tij. Nuk e gjen babain po takon nje polic tjeter. Djali i thote policiti:
– Po e gjete sa buke kam do te t’i jap te dyja !
Polici nuk e gjen dhe me pas djali shkon ne shtepi. Kur shikon babain, djali i thote:
– Ai polici aty ishte budalla.
-Pse – i thote babai
– Une i thashe po e gjete sa buke kam do te t’i jap te dyja dhe ai nuk e gjeti.
– Po pse ti sa kishe e pyet babai ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento