Djali dhe vajza e pasur

Publikuar më 30/07/2009

Nje djale donte te martohej me nje trashegimtare te pasur e tekanjoze.
“Zonje jam shume i dashuruar me ju.”
“C’pune beni?”
“-es.”
“Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?”
“Hemm, njemije euro ne muaj.”
“Mua ajo shifer, nuk me del as per te blere sapun!”
“Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e piset!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento