Divorci

Publikuar më 10/06/2011

Burri dhe gruaja në gjyqin e ndarjes:

– Pse s´i ke folur gruas për 6 muaj ? – pyeti gjykatësi.

– Nuk kam dashur t´ia ndërpres fjalën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento