Ditelindja

Publikuar më 12/01/2012

Ai : “Ke Ditelindjen Sot Ti
Ajo: Po . . . Gezuar Ditelindjen , Te Uroj Qe
Besnikeria . . Lumturia . . Mbaresia . . Harmonia . . Bedria . .
Kadria . . Samia . . Nuhia . . Ilmia . .
Ruzhdia . . Hamdia . . Sejdia . .
Qazimi . . Abdullahu . . Ragipi . .
Gania . . Qamili . . Ymeri . . Zenuni . .
Mit’hati . . Shefkia . . Zahiri . .
Mehmeti . . Hasani Dhe Remzija
Qofshin Me Ty

Të ngjashme

Ska komente

Komento