Ditari i një gruaje….”heroinë”

Publikuar më 01/10/2013

-E Martë, është dita e tretë e udhëtimit në anije. Sot mu afrua kapiteni i anijes dhe po më vardiset…

-E Mërkurë, kapiteni i anijes më ftoi për drek në kabinën e tij…

-E Enjte, kapiteni i anijes kërkoi që ta kalojë natën me mua…

-E Premte, kapiteni i anijes me kërcënoi se nëse nuk pranoj të fle me të do ta fundosi anijen me gjithë 387 pasagjerët…

-E Shtunë, i shpëtova 387 pasagjerët nga anija jonë!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento