Dita e rrogave

Publikuar më 28/07/2014

– A mund të më japësh nja 100 mijë lekë borxh deri në ditën e rrogës, – i thotë njëri shokut të tij.
Dhe shoku ia jep, por kujtohet dhe e pyet:
– Kot me të thanë, kur e ke ditën e rrogës?
– Nuk e di as vetë. Unë nuk jam në punë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento