Dimri siberik

Publikuar më 27/01/2013

Një rus që jeton në Amerikë dëgjon lajmet në TV ku thuhet se në Siberi temperatura është -55 gradë Celsius. Ai nuk u beson lajmeve dhe thirr në telefon vëllanë e tij që jeton atje:

– Më thuaj vëlla, sa është temperatura te ju?
– Prit të shoh… po, rreth -35 gradë. Pse pyet?
– Po, këta në TV po gënjejnë, thonë se është -55 gradë.
– Aha, po ndoshta flasin për jashtë..

Të ngjashme

Ska komente

Komento