Dieta

Publikuar më 07/06/2014

Një grua shumë e shëndoshë shkoi tek një mjek për tu vizituar.

– Kam ardhur, doktor, – i thotë ajo, – të konsultohem  se çfarë duhet të ha dhe çfarë nuk duhet të ha në mënyrë që te bie në peshë.

– Tashmë nuk ke nevojë të zgjedhësh ushqimet, – sqaroi doktori.

— Çfarëdo që të hani nuk ka efekt. Është thuajse e pamundur që të shëndosheni më shumë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento