“Dieta” me kate

Publikuar më 12/04/2014

Tek qendra ishte vendosur kjo tabele çmimesh:
Kati i pare: 1 kg = 25 euro
Kati i dyte: 5 kg = 100 euro
Kati i trete: 20 kg =500 euro

Kurioz,por edhe tepër mosbesues vendos te shkoje ne katin e pare.
Paguan 25 euro dhe hyn ne një dhome te madhe ku ndodhej një vajze me bikini me mbishkrimin:”Nëse me kap jam e jotja”.
Burri fillon te vrapoje dhe te ndjeke vajzën,por pas 5 minutash,i lodhur,vendos ta lere. Del nga dhoma,shkon te peshohet dhe sheh se ka humbur vërtet 1 kg.
I kënaqur vendos te shkoje ne katin e dyte. Paguan 100 euro dhe hyn ne një dhome te madhe ku ndodhej një vajze nudo me mbishkrimin:”Nëse me kap jam e jotja”.
Burri fillon te vrapoje dhe te ndjeke vajzën,por pas 5 minutash tentativash te dështuara,vendos ta lere. Del nga dhoma,shkon te peshohet dhe sheh se ka humbur vërtet 5 kg….
Ne këtë pike vendos t’i humbasë bashke me paratë edhe te gjitha kilet e tepërta dhe ashtu i mrekulluar paguan 500 euro për te shkuar ne katin e trete. Hyn ne një dhome te madhe ku ndodhej një trupmadh,nudo me mbishkrimin: “Nëse te kap,je imi…!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento