Dialog komshijesh të “ndershme”

Publikuar më 28/02/2014

Çfarë ke kështu e dashur, je sëmurë?

– Jo, por pse pyet?
– Pashe doktorin qe doli nga shtëpia jote ne mëngjes dhe mendova…
– Edhe pastaj? Nga shtëpia jote kane dale tre ushtare, por unë s’të pyeta nëse ka nisur lufta…

Të ngjashme

Ska komente

Komento