Dhurata e Shen Valentinit

Publikuar më 30/07/2015

Cohet gruaja nga gjumi diten e Shen Valentinit -burre i dashur, kam pare ne enderr sikur me bere dhurate,nje gjerdan perlash,cdo te thote valle??
Burri pergjigjet -do ta marresh vesh ne darke.
Vjen ne shtepi ne darke dhe i jep gruas dhuraten..e cila e hap me plot deshire.!
Dhurata ishte nje liber me titull “Si ti spjegojme endrrat”?

Të ngjashme

Ska komente

Komento