Dhimbja

Publikuar më 28/08/2014

Gruaja i thotë burrit:
– Mësova se po të kesh dhimbje diku në trup, mjafton të vesh dorën sipër dhe dhimbja ikën! Dhe vuri kokën mbi dorën e saj. Burri për të vërtetuar se funksiononte këshilla e gruas, vuri dorën mbi kopsat e pantallonave.
Gruaja i thotë: Unë të thashë: po të vësh dorën shërohet dhe jo ngjallet!

Të ngjashme

Ska komente

Komento