Dhimbja e barkut

Publikuar më 06/05/2015

Doktor, vdiqa nga barku – i thotë – të lutem më ndihmo”. Pasi e viziton, doktori i jep një ilaç dhe i thotë: “Shko në shtëpi, pij këtë dhe do të qetësohesh”.

“Ok faleminderit! Sa detyrohem për këtë vizita”, e pyet Beni.

“50 euro!”, i drejtohet ai. “Sa!? Po tallesh doktor?”, i thotë Beni.

“Jo, kaq bën vërtet, sepse unë kam investuar kushedi sa vjet për të ndjekur studimet dhe të gjithë specializimet e duhura që të bëhesha e të mësoja si të shëroja ty”.

“Po pse, unë ta kam fajin që paske qenë aq injorant”, i kthehet Beni.

Të ngjashme

Ska komente

Komento