Dhendri

Publikuar më 15/05/2017

Shkon dhendri per te kerkuar doren e nuses tek shtepia e saj. Takon vjehrrin:
– Kam ardhur te kerkoj doren e vajzes suaj!
– A je ne gjendje ti te mbash nje familje?
– Patjeter qe po, punoj dhe fitoj goxha mire…
– A je i sigurt per kete, se ne jemi 9 veta…

Të ngjashme

Ska komente

Komento