Dhëndri me pahir…

Publikuar më 06/09/2014

–     Pra ky është djali me te cilin ti do te martohesh, ku punon ti ?
–    Sapo dola nga burgu dhe do te kërkoj për pune..
–    Ti do te martohesh me një te burgosur, i drejtohet babai vajzës se tij
Pa pritur përgjigjen nga vajza, ai i drejtohet kandidatit për dhëndër:
–    Po pse ke hyre ne burg
–    Vrava një tip qe nuk me dha dorën e vajzës se tij..
–    Atëhere mire se erdhe ne familje bir..

Të ngjashme

Ska komente

Komento