Devetë fluturuese

Publikuar më 10/11/2016

Njëherë Nasradin Hoxha mbante ders në xhami dhe tha: “Ta falënderojmë Zotin që nuk u ka dhënë flatra (krahë) deveve!”

Të pranishmit e pyetën me habi të madhe: “Si të shkoi ndër mend kjo?”

Hoxha u përgjigj: “Sikur Zoti t’u jepte flatra deveve, çatitë e shtëpive tuaja qysh moti do të ishin rrënuar!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento