Dëshira e tre çifte te moshës 20, 30 dhe 40

Publikuar më 09/08/2014

Vajza 20 vjeçare mendon: Sikur kjo te vazhdonte kështu gjithmonë…
Gruaja 30 vjeçare shpreson: Ndoshta tani do te ma japë dhuratën qe mban te fshehur
Gruaja 40 vjeçare thotë: I dashur, tani është koha qe te shkosh te derdhesh plehrat.

Të ngjashme

Ska komente

Komento