Delet dhe biondja

Publikuar më 06/07/2011

Shkon biondja në katund dhe sheh një çoban duke ruajtur delet.
Sa vjeçare është kjo delja?
Ajo dele është dyvjeçare.
E qysh e din ti se sa vite i ka?
E di në bazë të brirëve.
Uuuu po, po e kuptova tash, po e shoh se i paska dy brirë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento