Data e rëndësishme?

Publikuar më 26/08/2013

Burri arrin në shtëpi dhe ulet të pushojë. Më pas vjen gruaja me shpejtësi dhe menjëherë fillon të bërtasë:

– Prapë ke harruar?!

– Jo, jo, zemër. Çka të dukem unë? Urime data e sotme e rëndësishme… ditëlindja, përvjetori… të uroj gjitha të mirat!

– Jo, idiot! Nuk e ke ndalur shporetin na është djegë gjella…

Të ngjashme

Ska komente

Komento