Dashuria

Publikuar më 05/06/2014

Dëgjo e dashur, – po i thoshte njëra shoqes së saj.

— Dashuria përbëhet nga gjëra të vogla.

– Si kështu?

– Po ja. Unë u dashurova me Pjerinin, sepse kishte një rnakinë “Benz” të vogël, një shtëpi të vogël tre katëshe, një librezë kursimi të vogël, si dhe ca gjëra të tjera fare të vogla…

Të ngjashme

Ska komente

Komento