Daltonisti dhe polici

Publikuar më 30/06/2013

Polici e ndal një vozitës dhe i thotë:

– Keni kaluar në të kuqen! Kjo do t’u kushtojë 100 euro.

– Më falni, por unë jam daltonist.

– Nuk ka lidhje. Edhe për të huajt vlejnë njësoj ligjet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento