Dallimi

Publikuar më 29/07/2013

Cili është dallimi në mes të automjeteve dhe femrave?
Nuk ka kurrfarë dallimi. Sa më mirë që duken aq më e shtrenjtë është mirëmbajtja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento