Cuni xhepist

Publikuar më 12/04/2013

Një çun xhepist futet nje ditë ne autbus dhe shikon kujt ti futi doren në xhep shikon nje burr te mbajtur me kostum i afrohet dhe i fut doren në xhep, papritmas burri e sheh dhe kthehet: po ske turp je gjith ky çun dhe i fut doren në xhep të tjerve.

-Po dhe ti ske turp, je gjith ky burrë pa kokërr leku në xhep.

Të ngjashme

Ska komente

Komento