Cuni nga Tropoja dhe goca nga Tirana

Publikuar më 18/01/2014

Nje cun nga tropoja ishte lidhur me nje goc nga tirana.
Nje dit teksa po pinin kafe cuni i mer tel goces dhe i kontrollon numrat dhe aty lexonte “Lepurushi”
Dhe e pyet gocen ,
-Kush eshte ky “Lepurushi”?
-Po eshte nr jot o zemer
-Ca eshte ky emer shpejt fshije dhe beje “Uku”

Të ngjashme

Ska komente

Komento