Cuni kinez…

Publikuar më 13/07/2017

– Doktor doktor, cuni eshte 6 muajsh dhe akoma nuk i ka hapur syte!
– Ai qe duhet ti hapi syte je ti mor shok, pasi cuni eshte kinez..

Të ngjashme

Ska komente

Komento