Çokollata

Publikuar më 24/08/2013

Një i ri hip në një taksi dhe fillon të hajë çokollatë.
– Djalosh, çokollata do t’i shkatërrojë dhëmbët – i thotë taksisti.
– Po gjyshi im ka jetuar 110 vjet… – reagon djaloshi.
– Sepse ka ngrënë çokollatë? – pyet taksisti.
– Jo, sepse e ka shikuar punën e tij.

Të ngjashme

Ska komente

Komento