Ciu cëërrrrrr….

Publikuar më 03/04/2015

U kthye nga Kina, ku kish kaluar disa vjet si diplomat ne ambasade dhe shoket e pyeten:
– Si i thone 1-shit kinezce?
– Ciu, -iupergjigj ai.
– Po 2-shit?
– Ciu, ciu…
– Po 1000? -epyten perseri.
– Ciu cëërrrrrr….

Të ngjashme

Ska komente

Komento