Cigarja

Publikuar më 28/04/2013

Shkon një femër e bukur te mjeku dhe ankohet:
– Doktor, kam një problem. Sapo dikush ndez cigaren, ‘ndizem’ edhe unë dhe menjëherë dua të kryej marrëdhënie, nuk mund të ndalem.
Mjeku:
– Hmm, rast i rëndë, rast i rëndë… – dhe e ndez një cigare.

Të ngjashme

Ska komente

Komento