Cfare eshte zhgenjimi

Publikuar më 28/12/2013

– Beni, cfare kuptojme me zhgenjim?
– Zhgenjim eshte atehere kur ne mbremje ecen rruges, para teje ecen nje vajze e bukur, dhe kur i afrohesh, shfaqet nje autobuz dhe ajo zhduket.
– Mire, bravo Beni.
– Qife, cfare kuptojme me zhgenjim?
– Zhgenjim eshte atehere kur ne mbremje ecen rruges, para teje ecen nje djale i bukur, dhe kur i afrohesh, shfaqet nje autobuz dhe ai zhduket.
– Hmmmm…
– Miri cfare kuptojme me zhgenjim?
– Zhgenjim eshte atehere kur ne mbremje ecen ne rruge, pas teje vjen Qifja, ndersa ne horizont nuk duket asnje autobuz.

Të ngjashme

Ska komente

Komento