Cfare eshte seksi ?

Publikuar më 28/03/2014

Një ditë të bukur dy bejlerë po haheshin me njëri tjetrin për punë seksi. I pari, beqar, thoshte që seksi është qejf ndërsa i dyti, i martuar, thoshte që seksi është punë. Së fundi, si shqiptarë për farë që ishin nuk ranë ne një mendim dhe secili vajti në shtëpinë e tij. Beu i dytë që ishte i martuar, sapo mbërriti në shtëpinë e tij pyet qehajanë: « O qehaja, pa më thuaj sipas teje seksi është punë apo qejf?» – dhe qehajai përgjigjet:- « O bej, po të kishte qenë seksi per pune,zotrote do ia kishe lënë argatëve ta bënin»!

Të ngjashme

Ska komente

Komento