Çfarë do të bëhesh

Publikuar më 29/04/2013

Derisa po afrohet fundi i shkollës së mesme, arsimtarja pyet nxënësit se çfarë duan të bëhen pasi ta kryejnë shkollën.
– Unë do të studioja për pilot – thotë njëri.
– Gjithmonë më ka pëlqyer të bëhem doktor – deklaron tjetri.
– Unë do të qëndroja në shtëpi dhe dua të bëhem nënë – thotë Flutura.
E ti Ilir? – pyet arsimtarja.
– Edhe unë do të qëndroja në shtëpi t’i ndihmoj Fluturës të bëhet nënë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento