Çfarë bëjnë meshkujt pas seksit

Publikuar më 22/06/2013

Meshkujt
Çfarë bëjnë meshkujt pas seksit:
– 5% ndezin një cigare.
– 15% kthehen në krahun tjetër dhe fillojnë të gërhasin.
– 80% kthehen në shtëpi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento