Centralistja dhe zoterija

Publikuar më 10/09/2016

1 zoteri merr ne telefon Alb-telekomin dhe i thote qe ka deshire te nderroje numrin e telefonit.
Centralistja i pergjigjet:
– Merr nje laps dhe nje fletore.
Zotria mbasi i merr i thote:
– I mora. Po tani?
Centralistja gjithe zell i pergjigjet:
– Tani fletoren mbylle, dhe lapsin fute ne b*the.
Dhe ia mbyll telefonin. Burri i nevrikosur telefonon perseri dhe tani i pergjigjet drejtori.
Zoteria:
– Fola me pare me nje punetoren tuajen dhe me tha qe ta fusja lapsin ne b*the.
Drejtori i kthehet:
– Sa kohe me pare?
Zoteria:
– 15 minuta.
Drejtori:
– Zoteri, jo 15 minuta. Hiqe, hiqe sepse e keni mbajtur shume.

Të ngjashme

Ska komente

Komento