Burri “trim”

Publikuar më 18/08/2014

Burri vjen papritur, kur nuk e presin, dhe e gjen gruan në shtrat me një zotëri. Gruaja po pi duhan, ndërsa zotëria lexon një libër. Me mirësjellje, burri e pyet gruan se kush gslitë mysafiri. Gruaja përgjigjet: Është fqinji ynë, i dashur! Burri i kthehet atëherë mysafirit dhe e pyet: Më faini, çfarë po lexoni? Romanin tuaj policor. Duhe e humbur kontrollin, burri fillon të ulërijë: E mori djalli! Vë bast se ma keni humbur shenjuesin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento