“Burri në punë”

Publikuar më 27/08/2013

Një piktor bën pikturën e tij të parë dhe e dërgon në një galeri.
Pasi e shikon pronari i galerisë, thotë:
– Nuk është e keqe, si titullohet?
– “Burri në punë”.
– E kush është kjo femra e zhveshur në pikturë?
– Gruaja.
– E ky mashkulli lakuriq afër saj?
– Fqinji.
– E ku është burri?
– Po, në punë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento