Burri në gurbet

Publikuar më 04/12/2014

Gjashtë muaj në Gjermani, kthehet burri në shtëpi me Mercedes , rroba Boss, valixhen plot para…
Gruaja: Zemër, kur u bërë ti kështu i pasur. Kur shkove, s’kishe asnjë cent në xhep!?
Burri: E hapa një bankë dhe fitova mirë!
Gruaja: E si?
Burri: Me qyski?

Të ngjashme

Ska komente

Komento