Burri, llamba e Aladinit dhe kuptimi i femrës…

Publikuar më 28/01/2015

Ndërsa ai e fërkon atë, një xhind del jashtë dhe thotë: “Unë do t’ju plotësojë një dëshirë çfarëdo qofte ajo.”

Burri thotë, “Unë dua të jetoj në një rezidencë në Kaliforni, por jam i tmerruar nga anijet dhe aeroplanët, kështu që dua që të ndërtosh një urë nga këtu deri atje qe te iki me makine.”

Xhindi psherëtin, “Kjo është një pune shume e madhe. Me vjen keq, por nuk mund të ta plotësojë këtë dëshirë. “

Burri mendohet dhe thotë, “Dakord, atëherë unë dua të kuptoj femrat.”

Xhindi përgjigjet: “Do të donit dy korsi apo katër në atë urë…? ”

Të ngjashme

Ska komente

Komento