Burri i trishtuar

Publikuar më 27/12/2016

Ne nje varrimin e nje te pasuri, kishin shkuar shume njerez, por njeri dukej shume i trishtuar. Qante me ngasherim..
Dikujt i erdhi keq, dhe iu afrua ta ngushelloje.
– Ishte njeri i afert i juaji?
– Jo, aspak!
– Po atehere perse qani?
– Sepse nuk jam njeri i afert i tij, qe ti marr pasurine…

Të ngjashme

Ska komente

Komento