Burri i perlyer

Publikuar më 29/03/2015

Vjen burri vonë në shtëpi, i përlyer me buzëkuq dhe pudër.

Gruaja e pyet me zë dyshues:

-Çfarë ndodhi?

-Nuk do të më besosh, jam rrahur me një kloun.

Të ngjashme

Ska komente

Komento