Burri i paknaqur nga gruaja

Publikuar më 31/12/2013

Burri i paknaqur nga gruaja i qon sms vjehrres:

– Produkti qe ju keni prodhuar osht jasht kerkesave t`mija..!

Vjehrra ja kthen:

– Produkti qe ju keni marr osht mall pakthim pasi i ka kaluar afati i garancis dhe i osht prish vula e siguris..!

Të ngjashme

Ska komente

Komento