Burri i gruas time

Publikuar më 14/08/2014

“Nuk duhet të vdisje, nuk duhet të vdisje. Përse vdiqe?”

Një kalimtar, i mallëngjyer, e sheh dhe e pyet: “Sa keq më vjen…Isha babai juaj?

Burri i kthehet i përgjigjet: “Jo…ishte burri i parë i gruas time!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento