Burri, gruaj dhe ishulli i shkrete

Publikuar më 14/10/2013

Nje dite nje bukuroshe boton deri ne ishull e veshur me nje kostum zhytesi.

Burri: Pershendetje! Gezohem qe te shoh!
Vajza: Pershendetje! Duket qe ke kohe ketu. Qe kur nuk ke pire nje cigare?
Burri: Prej 10 vitesh!
Vajza hap zinxhirin e nje xhepi dhe nxjerr nje cigare dhe ja jep burrit.
Burri: Oh te falenderoj nga zemra!
Vajza: Po pa pire sa ke?
Burri: 10 vjet!
Vajza hap zinxhirin e nje xhepi me te madh dhe nxjerr nje shishe whisky dhe ja jep burrit.
Burri: Oh, faleminderit shume. Je si nje zane!
Vajza, (duke ulur zinxhirin e veshjes): Me thuaj, prej sa kohesh nuk ke bere nje gjuajte?
Burri: Ohh, Zot, mos me thuaj qe ke dhe shkopinj golfi atje?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento