Burri dhe gruaja

Publikuar më 30/12/2011

Burri dhe gruaja pasi gjindeshin vet ne shtepi hyn per te bere tush bashke.
Gjersa benin tush bashke degjohet zilja.Gruaja mbeshtillet me nje peshqir dhe shkon ta hap deren.
Kur hap deren ,ishte Hasani,komshiu i tyre.Para se te flas gruaja Hasani ja pret:
-Po ti jap 500 euro nese heq peshqirin.
Gruaja quditet pak,mirepo mendja i shkon tek parat se eshte nje shume e madhe.
Vendos ta heq peshqirin,Hasani vazhdon ta sodis ashtu dhe ne fund i jep 500 euro.I merr gruaja parate dhe mbeshtillet prape me peshqir dhe niset per ne banjo.
Burri: -Grua,kush ishte ne dere?!
Gruaja: -Hasani.
Burri : -A mos te tha gje per ato 500 eurot qe mi ka borgj ?!

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply donjeta 18/05/2012 at 8:21 am

    u kan ni her ni burr edhe ni gru.Qdo gjë qe i thoshte gruaja burrit ai ia bente jo se ti je kumbaj.Nje dit ish pas dal ni par take te bukura edhe gruaja ja ban burrit oooooooo burri iim i dashur ishin dal ni pal take te bukura a dot te mi blesh burrri ia kthehu jo se ti je kumbaj dhe kur erdh nata burri ia ban gruas oooj gruaja ime e dashur kthehu veq pak ka une gruaja ia kthen jo se une jam kumbaj prap burri kthehum veq pak gruaja ia kthen jo se nuk e ndezi kumbajn per ni vije kasht hahahahahaahh??? per ni K…r!

  • Komento