Buri dhe gruaja

Publikuar më 31/07/2009

– I thot Buri gruas :
E dashur sot shita 3 dyshek dhe 20 brek dhe fitova 800 euro.

-Ja kthen Gruaja :
Ndersa une i dashur me nje dyshek e pa brek fitova 2000 euro.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento