Buri dhe gruaja tregojne sekretet !

Publikuar më 07/03/2010

Nje burre dhe grua te martuar prej 45 vjetesh vendosin ti tregojne te gjitha gabimet qe kishin bere.
Burri i thote se te kam tradhetuar 3 here me gruan e komandatit te ushtrise.
Gruaja i thote kurse une te kam tradhetuar 2 here.
Burri thote me vete mire  te pakten ja paskam kaluar asaj dhe e pyet se me ke e kishte tradhetuar.
Ajo i pergjigjet duke i thene: Njehere me komandantin dhe njehere me ushtrine.

Të ngjashme

Ska komente

Komento